Zien: Harry Piekema is zeurende Chatilla van Grinsven spuugzat, 'sodemieter op!'

Zien: Harry Piekema is zeurende Chatilla van Grinsven spuugzat, 'sodemieter op!'

Zien: <em>Harry Piekema</em> is zeurende <em>Chatilla van Grinsven</em> spuugzat, 'sodemieter op!' De laatste tijd moet Chatilla van Grinsven het al flink ontgelden bij de vaste kijkers van Expeditie Robinson. De voormalige topbasketbalster, die inmiddels een fulltime televisiecarrière lijkt te hebben, wordt beschuldigd van achterbaks en irritant gedrag. Publiekslieveling Harry Piekema, bekend van de Albert Heijn-reclames, was er maandag ook helemaal klaar mee. Terwijl hij samen met Vincent Vianen druk bezig was met het eten, besloot Chatilla zich er eens lekker tegenaan te bemoeien. Dat schoot bij Piekema volledig in het verkeerde keelgat: "Joh, flikker op. Sodemieter op. Je luistert niet!" Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.
Expeditie Robinson :
Zien: Harry Piekema is zeurende Chatilla van Grinsven spuugzat, 'sodemieter op!'
Dinsdag 11 oktober 2022 om 08:02

De laatste tijd moet Chatilla van Grinsven het al flink ontgelden bij de vaste kijkers van Expeditie Robinson. De voormalige topbasketbalster, die inmiddels een fulltime televisiecarrière lijkt te hebben, wordt beschuldigd van achterbaks en irritant gedrag. Publiekslieveling Harry Piekema, bekend van de Albert Heijn-reclames, was er maandag ook helemaal klaar mee. Terwijl hij samen met Vincent Vianen druk bezig was met het eten, besloot Chatilla zich er eens lekker tegenaan te bemoeien. Dat schoot bij Piekema volledig in het verkeerde keelgat: "Joh, flikker op. Sodemieter op. Je luistert niet!"

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's