Chateau Meiland: Martien en Erica nemen afscheid van Chateau Marillaux

Chateau Meiland: Martien en Erica nemen afscheid van Chateau Marillaux

Het hoofdstuk Chateau Marillaux is nu echt afgesloten voor de Meilandjes, met de overdracht van het Franse kasteel aan de nieuwe eigenaren. Nog één keer maaide Erica het gras, Martien stofte alles nog één keer af en nog één keer werd genoten van het bijzondere uitzicht.

Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder

Chateau Meiland: Martien en Erica nemen afscheid van <em>Chateau Marillaux</em> Het hoofdstuk Chateau Marillaux is nu echt afgesloten voor de Meilandjes, met de overdracht van het Franse kasteel aan de nieuwe eigenaren. Nog één keer maaide Erica het gras, Martien stofte alles nog één keer af en nog één keer werd genoten van het bijzondere uitzicht. Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's