Blunder met microfoon bij Paul Pakt Uit

Blunder met microfoon bij Paul Pakt Uit

Blunder met microfoon bij <em>Paul Pakt Uit</em> De geluidsman had even een blunder-moment tijdens de uitzending van Paul Pakt Uit, zaterdagavond. Paul de Leeuw deed net een interview met een emotioneel meisje toen de geluidsman iets te enthousiast zijn microfoon in het gezicht duwde. Gelukkig kon er hard om worden gelachen. Paul de Leeuw geeft eerste cadeautje uit Paul Pakt Uit weg in DWDD Bekijk deze video » Jinek gemist? Paul de Leeuw vertelt over samenwerking met Simone Kleinsma Bekijk deze video » Paul Pakt Uit is elke zaterdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Paul Pakt Uit terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Blunder met microfoon bij Paul Pakt Uit

De geluidsman had even een blunder-moment tijdens de uitzending van Paul Pakt Uit, zaterdagavond. Paul de Leeuw deed net een interview met een emotioneel meisje toen de geluidsman iets te enthousiast zijn microfoon in het gezicht duwde. Gelukkig kon er hard om worden gelachen.

Paul Pakt Uit is elke zaterdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Paul Pakt Uit terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Blunder met microfoon bij Paul Pakt Uit of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV