Hart van Nederland: vier kinderen gered na explosie bij woning in Rotterdam-Zuid

Hart van Nederland: vier kinderen gered na explosie bij woning in Rotterdam-Zuid

<em>Hart van Nederland</em>: vier kinderen gered na explosie bij woning in Rotterdam-Zuid Bij een woning in Rotterdam-Zuid is in dezelfde straat als waar kort geleden ook al een explosie was opnieuw een ontploffing geweest, meldt de politie. Vier kinderen zijn in veiligheid gebracht en is niet gewond geraakt. De hulpdiensten zijn ter plaatse en de politie doet onderzoek. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: overvaller in badjas overmeesterd na overval op snackbar Apeldoorn Bekijk deze video » Merel Ek in Vandaag Inside heeft politieke scoop over Johan Remkes: "Dit is ongelooflijk" Bekijk deze video » Boeren positief na Catshuis-ontbijt met ministers: "Stevig en constructief gesprek" Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bij een woning in Rotterdam-Zuid is in dezelfde straat als waar kort geleden ook al een explosie was opnieuw een ontploffing geweest, meldt de politie. Vier kinderen zijn in veiligheid gebracht en is niet gewond geraakt. De hulpdiensten zijn ter plaatse en de politie doet onderzoek.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's