Fajah Lourens geen 'killer body' in De Gordon Tegen Dino Show

Fajah Lourens geen 'killer body' in De Gordon Tegen Dino Show

Fajah Lourens geen 'killer body' in De Gordon Tegen Dino Show Ook Fajah Lourens gaat geen uitdaging uit de weg in De Gordon Tegen Dino Show, de spelshow die zaterdag van start ging bij SBS 6. De fitnessgoeroe staat bekend om haar 'killer body'. Maar speciaal voor de entertainmentshow van Gordon en Jandino heeft Fajah zich in een pak van een sumoworstelaar gehesen. En dat levert bijzondere taferelen op. Patty Brard schittert als vanouds in De Gordon tegen Dino Show Bekijk deze video » Gordon schittert als Dorothy tijdens opening hamburgerrestaurant Bekijk deze video » De Gordon Tegen Dino Show is elke zaterdag om 20.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt alle afleveringen van De Gordon Tegen Dino Show terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Fajah Lourens geen 'killer body' in De Gordon Tegen Dino Show

Ook Fajah Lourens gaat geen uitdaging uit de weg in De Gordon Tegen Dino Show, de spelshow die zaterdag van start ging bij SBS 6. De fitnessgoeroe staat bekend om haar 'killer body'. Maar speciaal voor de entertainmentshow van Gordon en Jandino heeft Fajah zich in een pak van een sumoworstelaar gehesen. En dat levert bijzondere taferelen op.

De Gordon Tegen Dino Show is elke zaterdag om 20.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt alle afleveringen van De Gordon Tegen Dino Show terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Fajah Lourens geen 'killer body' in De Gordon Tegen Dino Show of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV