Wolven veroorzaken heftige discussie aan tafel bij HLF8: "Je kletst uit je nek!"

Wolven veroorzaken heftige discussie aan tafel bij HLF8: "Je kletst uit je nek!"

Woensdag 12 oktober 2022 om 21:10

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 12 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Wolven veroorzaken niet alleen ernstige problemen in Nederland maar ook een heftige discussie onder de gasten van HLF8. Rutger Castricum, 'wingman' van vanavond krijgt van filmmaker Cees van Kempen er behoorlijk van langs: "Je kletst uit je nek!" Cees filmde vier jaar lang de terugkeer van de wolf in Nederland.

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

<em>Wolven</em> veroorzaken heftige discussie aan tafel bij <em>HLF8</em>: &quot;Je kletst uit je nek!&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 12 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Wolven veroorzaken niet alleen ernstige problemen in Nederland maar ook een heftige discussie onder de gasten van HLF8. Rutger Castricum, 'wingman' van vanavond krijgt van filmmaker Cees van Kempen er behoorlijk van langs: "Je kletst uit je nek!" Cees filmde vier jaar lang de terugkeer van de wolf in Nederland. Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's