Daley Blind speelde dramatisch slecht tegen Napoli volgens Johan Derksen

Daley Blind speelde dramatisch slecht tegen Napoli volgens Johan Derksen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 12 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Daley Blind</em> speelde dramatisch slecht tegen Napoli volgens <em>Johan Derksen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 12 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De Champions League wedstrijd Napoli - Ajax is slecht afgelopen voor Ajax. Met de uitslag 4-2 hebben ze tien goals tegen gekregen in twee wedstrijden, een nieuw record volgens Wilfred Genee. Johan Derksen vond Daley Blind dan ook dramatisch spelen: "Het was echt hopeloos!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De Champions League wedstrijd Napoli - Ajax is slecht afgelopen voor Ajax. Met de uitslag 4-2 hebben ze tien goals tegen gekregen in twee wedstrijden, een nieuw record volgens Wilfred Genee. Johan Derksen vond Daley Blind dan ook dramatisch spelen: "Het was echt hopeloos!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV