Five Days Inside: Geraldine Kemper vuurt torpedo af op onderzeeboot

Five Days Inside: Geraldine Kemper vuurt torpedo af op onderzeeboot

Donderdag 13 oktober 2022 om 11:02

In Five Days Inside verblijft Geraldine Kemper op een onderzeeboot. Ze doen een oefening met het afvuren van een torpedo, en Geraldine mag op de knop drukken. Het gaat nu om een virtuele torpedo, maar de presentatrice realiseert zich dat dit het meest verwoestende wapen van Defensie is en in een oorlogssituatie echt wordt gebruikt.

Bekijk het fragment van Five Days Inside hieronder.

Five Days Inside is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Five Days Inside</em>: Geraldine Kemper vuurt torpedo af op onderzeeboot In Five Days Inside verblijft Geraldine Kemper op een onderzeeboot. Ze doen een oefening met het afvuren van een torpedo, en Geraldine mag op de knop drukken. Het gaat nu om een virtuele torpedo, maar de presentatrice realiseert zich dat dit het meest verwoestende wapen van Defensie is en in een oorlogssituatie echt wordt gebruikt. Bekijk het fragment van Five Days Inside hieronder. Five Days Inside is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv. Dinsdag in Five Days Inside: Geraldine Kemper in isoleercel (video) Bekijk deze video » Five Days Inside: aangeslagen Geraldine in grootste vrouwengevangenis van Nederland Bekijk deze video »
TV :
Five Days Inside: Geraldine Kemper vuurt torpedo af op onderzeeboot

Actuele video's

Meer actuele video's