Jinek vraagt of Joost Vullings Haagse Yvonne Coldeweijer is: ‘Niet zo boos allemaal!'

Jinek vraagt of Joost Vullings Haagse Yvonne Coldeweijer is: ‘Niet zo boos allemaal!'

Donderdag 13 oktober 2022 om 09:43

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 12 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Eva Jinek zorgt voor ophef in haar talkshow-studio, door een vraag die ze stelt aan Joost Vullings. De politiek verslaggever brengt volgens Jinek ook geruchten en roddels uit Den Haag, is hij daarom een soort Haagse Yvonne Coldeweijer? Na deze vraag klinkt een geschokte reactie in het publiek en aan tafel. “Grapje, mensen niet zo boos allemaal!”, aldus Eva. Maar volgens Vullings is er geen juice over Mark Rutte…

Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> vraagt of Joost Vullings Haagse <em>Yvonne Coldeweijer</em> is: ‘Niet zo boos allemaal!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 12 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Eva Jinek zorgt voor ophef in haar talkshow-studio, door een vraag die ze stelt aan Joost Vullings. De politiek verslaggever brengt volgens Jinek ook geruchten en roddels uit Den Haag, is hij daarom een soort Haagse Yvonne Coldeweijer? Na deze vraag klinkt een geschokte reactie in het publiek en aan tafel. “Grapje, mensen niet zo boos allemaal!”, aldus Eva. Maar volgens Vullings is er geen juice over Mark Rutte… Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek vraagt of Joost Vullings Haagse Yvonne Coldeweijer is: ‘Niet zo boos allemaal!'

Actuele video's

Meer actuele video's