Enorme blunder Chantal Janzen in Fout maar goud: ‘Einde van je carrière’

Enorme blunder Chantal Janzen in Fout maar goud: ‘Einde van je carrière’

In Fout maar goud laat Chantal Janzen een bijzonder beeldje van een dolfijn zien. Maar dan begaat de presentatrice een enorme blunder, ze gooit het om en het beeldje valt in stukken op de grond. De kandidaten van de spelshow vragen zich af of dit gespeeld is, maar ze denken dat Chantal daadwerkelijk de boel heeft vernield. “Chantal Janzen, dit is het einde van je carrière”, aldus Nynke de Jong.

Bekijk de beelden van Fout maar goud hieronder.

Fout maar goud is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fout maar goud terugkijken bij Gids.tv.

Enorme blunder Chantal Janzen in <em>Fout maar goud</em>: ‘Einde van je carrière’ In Fout maar goud laat Chantal Janzen een bijzonder beeldje van een dolfijn zien. Maar dan begaat de presentatrice een enorme blunder, ze gooit het om en het beeldje valt in stukken op de grond. De kandidaten van de spelshow vragen zich af of dit gespeeld is, maar ze denken dat Chantal daadwerkelijk de boel heeft vernield. “Chantal Janzen, dit is het einde van je carrière”, aldus Nynke de Jong. Bekijk de beelden van Fout maar goud hieronder. Fout maar goud is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fout maar goud terugkijken bij Gids.tv. Gerard Joling in Fout maar goud: ‘Bangdan Dangdangdang Hatjangtjatja Gangnam style!’ Bekijk deze video » Chantal in Fout maar goud tegen zingende Marieke: ‘Zo opwindend wat jij nu doet’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's