Zien: cameravrouw moet kotsen tijdens opnames De Vuilste Jobs van Nederland

Zien: cameravrouw moet kotsen tijdens opnames De Vuilste Jobs van Nederland

Onder andere ontruimers van huizen, rioolreinigers, ongediertebestrijders en forensische schoonmakers laten in het programma De vuilste jobs van Nederland de smerigste en ongezondste plekken van ons land zien. Vanavond zien we dat een smerige vrieskist wordt gereinigd, de cameravrouw kan niet tegen de geur en moet overgeven. Zie het fragment van De vuilste jobs van Nederland hieronder.

De vuilste jobs van Nederland is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De vuilste jobs van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Zien: cameravrouw moet <em>kotsen</em> tijdens opnames <em>De Vuilste Jobs van Nederland</em> Onder andere ontruimers van huizen, rioolreinigers, ongediertebestrijders en forensische schoonmakers laten in het programma De vuilste jobs van Nederland de smerigste en ongezondste plekken van ons land zien. Vanavond zien we dat een smerige vrieskist wordt gereinigd, de cameravrouw kan niet tegen de geur en moet overgeven. Zie het fragment van De vuilste jobs van Nederland hieronder. De vuilste jobs van Nederland is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De vuilste jobs van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De vuilste jobs van Nederland: mishandelde Frans ziet kamer vol bloedsporen Bekijk deze video » De vuilste jobs van Nederland: schoonmaker met smetvrees heeft het zwaar Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's