Media Inside: ‘Wat is er met Sinan aan de hand, Marcel?’

Media Inside: ‘Wat is er met Sinan aan de hand, Marcel?’

Tegenwoordig zendt Media Inside live uit, en Sinan Can lijkt onder deze druk te bezwijken. Marcel van Roosmalen vertelt dat het hele Kabinet ‘doodsbang’ is voor BNNVARA, Tim Hofman heeft namelijk laten weten hoeveel impact hij heeft met zijn programma. Maar Sinan wil hier niet op reageren. “Wat is er met Sinan aan de hand, Marcel? Sinan, wat kwelt je?”, aldus Gijs Groenteman. “Het zijn hardwerkende collega’s en ik wil niet onaardig doen”, aldus Sinan.

Bekijk het fragment van Media Inside hieronder.

Media Inside is elke zondag rond 21.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Media Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Media Inside</em>: ‘Wat is er met Sinan aan de hand, Marcel?’ Tegenwoordig zendt Media Inside live uit, en Sinan Can lijkt onder deze druk te bezwijken. Marcel van Roosmalen vertelt dat het hele Kabinet ‘doodsbang’ is voor BNNVARA, Tim Hofman heeft namelijk laten weten hoeveel impact hij heeft met zijn programma. Maar Sinan wil hier niet op reageren. “Wat is er met Sinan aan de hand, Marcel? Sinan, wat kwelt je?”, aldus Gijs Groenteman. “Het zijn hardwerkende collega’s en ik wil niet onaardig doen”, aldus Sinan. Bekijk het fragment van Media Inside hieronder. Media Inside is elke zondag rond 21.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Media Inside terugkijken bij Gids.tv. Eva Jinek tegen Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman: ‘Blijf van mijn Roelof af!’ Bekijk deze video » Paul Römer verwacht dat Media Inside live een drama wordt (Jinek) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's