Shownieuws: Willem-Alexander en Máxima zeer emotioneel over Amalia's situatie

Shownieuws: Willem-Alexander en Máxima zeer emotioneel over Amalia's situatie

<em>Shownieuws</em>: <em>Willem-Alexander</em> en <em>Máxima</em> zeer emotioneel over <em>Amalia's</em> situatie Vanwege de bedreigingen aan het adres van kroonprinses Amalia vertelt het koningspaar aan de pers dat Amalia niet het huis uit is en geen studentenleven leidt want ze kan niet echt naar buiten. "Het is heel zwaar" vertelt de koning. Koningin Máxima is heel trots hoe hun dochter dit allemaal volhoudt. Beiden zijn er zeer emotioneel onder. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Zien: Máxima knielt voor huilend Zweeds meisje en troost haar met een bloem (video) Bekijk deze video » Speelse beelden van Máxima en Willem-Alexander in graafmachine en vrachtwagen tijdens staatsbezoek (video) Bekijk deze video »
Royals :
Thursday 13 October 2022 om 19:13

Vanwege de bedreigingen aan het adres van kroonprinses Amalia vertelt het koningspaar aan de pers dat Amalia niet het huis uit is en geen studentenleven leidt want ze kan niet echt naar buiten. "Het is heel zwaar" vertelt de koning. Koningin Máxima is heel trots hoe hun dochter dit allemaal volhoudt. Beiden zijn er zeer emotioneel onder.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's