Kees van der Spek haalt uit naar Spoorloos-presentator Derk Bolt: "Weinig empathische reactie"

Kees van der Spek haalt uit naar Spoorloos-presentator Derk Bolt: "Weinig empathische reactie"

Presentator van Spoorlos Derk Bolt zat gisteravond in de talkshow Khalid & Sophie om zelf te reageren op alle commotie rondom zijn programma. Misdaadjournalist Kees van der Spek onthulde in zijn programma Oplichters Aangepakt dat deelnemers van het programma aan de verkeerde biologische ouders in Colombia zijn gekoppeld.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Kees van der Spek</em> haalt uit naar Spoorloos-presentator <em>Derk Bolt</em>: &quot;Weinig empathische reactie&quot; Presentator van Spoorlos Derk Bolt zat gisteravond in de talkshow Khalid & Sophie om zelf te reageren op alle commotie rondom zijn programma. Misdaadjournalist Kees van der Spek onthulde in zijn programma Oplichters Aangepakt dat deelnemers van het programma aan de verkeerde biologische ouders in Colombia zijn gekoppeld. Tekst gaat verder onder de video. Weinig empathische reactieDerk Bolt werd in Khalid & Sophie flink aangepakt, omdat hij, volgens de gasten aan tafel, maar weinig empathie toonde voor de slachtoffers en daarnaast bleef hij, ondanks alle aantijgingen, nog steeds achter zijn dubieuze fixer, Edwin Vela, staan. Kees van der Spek laat weten dat hij verbaasd is over de weinig empathische reactie Derk Bolt. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Kees van der Spek haalt uit naar Spoorloos-presentator Derk Bolt: "Weinig empathische reactie"

Weinig empathische reactie
Derk Bolt werd in Khalid & Sophie flink aangepakt, omdat hij, volgens de gasten aan tafel, maar weinig empathie toonde voor de slachtoffers en daarnaast bleef hij, ondanks alle aantijgingen, nog steeds achter zijn dubieuze fixer, Edwin Vela, staan. Kees van der Spek laat weten dat hij verbaasd is over de weinig empathische reactie Derk Bolt.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV