HLF8 gemist? Koningspaar eerlijk en geëmotioneerd over bedreigingen prinses Amalia

HLF8 gemist? Koningspaar eerlijk en geëmotioneerd over bedreigingen prinses Amalia

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van donderdag 13 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Het koningspaar heeft vandaag tijdens het staatsbezoek in Zweden aan de pers vertelt dat prinses Amalia nauwelijks meer naar buiten kan wegens bedreigingen en ook niet in Amsterdam woont. Beiden gaven geëmotioneerd en eerlijk antwoord op alle vragen. Volgens Sandra Schuurhof, koningshuisdeskundige is dat heel opmerkelijk. Aan tafel bij HLF8 zitten twee strafrechtadvocaten die zelf helaas ook ervaring met bedreigingen hebben. Waar komen de bedreigingen eigenlijk vandaan?

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

<em>HLF8</em> gemist? Koningspaar eerlijk en geëmotioneerd over bedreigingen prinses <em>Amalia</em> Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van donderdag 13 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Het koningspaar heeft vandaag tijdens het staatsbezoek in Zweden aan de pers vertelt dat prinses Amalia nauwelijks meer naar buiten kan wegens bedreigingen en ook niet in Amsterdam woont. Beiden gaven geëmotioneerd en eerlijk antwoord op alle vragen. Volgens Sandra Schuurhof, koningshuisdeskundige is dat heel opmerkelijk. Aan tafel bij HLF8 zitten twee strafrechtadvocaten die zelf helaas ook ervaring met bedreigingen hebben. Waar komen de bedreigingen eigenlijk vandaan? Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's