Twan Huys onthult: Vladimir Poetin is mijn droomgast voor College Tour

Twan Huys onthult: Vladimir Poetin is mijn droomgast voor College Tour

Twan Huys is al vijftien jaar de presentator van College Tour - afgezien van zijn tijd bij RTL, toen Matthijs van Nieuwkerk het kortstondig overnam. Arjen Lubach is benieuwd welke grote namen Huys nog op zijn lijstje heeft staan. Hij onthult een opvallende droomgast: president Vladimir Poetin van Rusland. "Controversieel," stelt Lubach met gevoel voor understatement.

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Twan Huys</em> onthult: Vladimir Poetin is mijn droomgast voor <em>College Tour</em> Twan Huys is al vijftien jaar de presentator van College Tour - afgezien van zijn tijd bij RTL, toen Matthijs van Nieuwkerk het kortstondig overnam. Arjen Lubach is benieuwd welke grote namen Huys nog op zijn lijstje heeft staan. Hij onthult een opvallende droomgast: president Vladimir Poetin van Rusland. "Controversieel," stelt Lubach met gevoel voor understatement. Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Dalai LamaLubach wil ook graag van Huys weten welke gast is tegengevallen. Daar hoeft de presentator niet lang over na te denken: de Dalai Lama. Na lang ploeteren werd het religieuze kopstuk eindelijk gestrikt voor een interview, maar hij keek Huys niet aan én ging niet in op de vragen van studenten. De Dalai Lama vond één van de vragen uit de zaal zelfs een 'silly question' en weigerde die te beantwoorden. Ook toen de Israëlische president Shimon Peres te gast was, leverde dat moeilijkheden op. Is Huys na afloop in elkaar geslagen door diens beveiligers? Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Het nieuwe seizoen van College Tour is vanaf zondag 16 oktober wekelijks rond 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Twan Huys onthult: Vladimir Poetin is mijn droomgast voor College Tour

Dalai Lama
Lubach wil ook graag van Huys weten welke gast is tegengevallen. Daar hoeft de presentator niet lang over na te denken: de Dalai Lama. Na lang ploeteren werd het religieuze kopstuk eindelijk gestrikt voor een interview, maar hij keek Huys niet aan én ging niet in op de vragen van studenten. De Dalai Lama vond één van de vragen uit de zaal zelfs een 'silly question' en weigerde die te beantwoorden. Ook toen de Israëlische president Shimon Peres te gast was, leverde dat moeilijkheden op. Is Huys na afloop in elkaar geslagen door diens beveiligers?

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven.

Het nieuwe seizoen van College Tour is vanaf zondag 16 oktober wekelijks rond 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's