De Avondshow met Arjen Lubach: moeten we accepteren dat de wolf schapen vermoordt?

De Avondshow met Arjen Lubach: moeten we accepteren dat de wolf schapen vermoordt?

Vrijdag 14 oktober 2022 om 09:33

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: moeten we accepteren dat de wolf schapen vermoordt? Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. De wolf in Nederland: het leidt de afgelopen tijd tot forse discussies. Want is het nou een verrijking voor de natuur, of een levensgevaarlijk roofdier dat niet alleen dieren, maar ook mensen kan bedreigen? Arjen Lubach vindt het hoog tijd voor een twistgesprek in De Avondshow met Arjen Lubach. Tex de Wit en Jonathan van het Reve gaan met elkaar in discussie over de vraag of we maar gewoon moeten accepteren dat de wolf schapen en koeien vermoordt. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De Avondshow met Arjen Lubach: moeten we accepteren dat de wolf schapen vermoordt?

De wolf in Nederland: het leidt de afgelopen tijd tot forse discussies. Want is het nou een verrijking voor de natuur, of een levensgevaarlijk roofdier dat niet alleen dieren, maar ook mensen kan bedreigen? Arjen Lubach vindt het hoog tijd voor een twistgesprek in De Avondshow met Arjen Lubach. Tex de Wit en Jonathan van het Reve gaan met elkaar in discussie over de vraag of we maar gewoon moeten accepteren dat de wolf schapen en koeien vermoordt.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's