'Meer eikels dan andere jaren', RTL Nieuws-presentatrice Daphne Lammers gaat viral

'Meer eikels dan andere jaren', RTL Nieuws-presentatrice Daphne Lammers gaat viral

RTL Nieuws-presentatrice Daphne Lammers kondigde deze week een item over eikels aan, 'Want daar zijn er dit jaar véél meer van dan andere jaren', en gaat daarmee momenteel viral op sociale media.

'Respect dat ze haar lachen kan inhouden'
Die eikels blijken overigens ook nog eens een stuk groter te zijn dan anders, vertelt ze met tamelijk serieuze blik. Stylist Maik de Boer heeft het ook gezien en reageert: 'Respect dat ze haar lachen kan inhouden.' Bekijk het betreffende fragment hieronder.

'Meer eikels dan andere jaren', RTL Nieuws-presentatrice <em>Daphne Lammers</em> gaat viral RTL Nieuws-presentatrice Daphne Lammers kondigde deze week een item over eikels aan, 'Want daar zijn er dit jaar véél meer van dan andere jaren', en gaat daarmee momenteel viral op sociale media. 'Respect dat ze haar lachen kan inhouden'Die eikels blijken overigens ook nog eens een stuk groter te zijn dan anders, vertelt ze met tamelijk serieuze blik. Stylist Maik de Boer heeft het ook gezien en reageert: 'Respect dat ze haar lachen kan inhouden.' Bekijk het betreffende fragment hieronder. Bekijk ook Emotionele Eva Jinek tegen Marijn Frank: 'Kon huilen niet onderdrukken' (Jinek) Bekijk deze video » Video: Frans Bauer verwart etalagepop met Mariska Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's