Andy van der Meijde geniet meer van dames dan van padel (Andy & Melisa)

Andy van der Meijde geniet meer van dames dan van padel (Andy & Melisa)

Andy van der Meijde is met Melisa’s zoon naar de padel-baan gegaan om lekker te sporten, zo is te zien in *Andy & Melisa. Maar er komt niet veel van het padellen, ze besluiten op een terrasje te gaan zitten en een tosti te bestellen. De heren genieten vooral van het uitzicht, zowel de serveerster als sportende vrouwen vallen in de smaak. “Dit wordt wel mijn vaste stekkie. Echt super hier.”

Bekijk de beelden van Andy & Melisa hieronder.

Andy & Melisa is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Andy & Melisa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Andy van der Meijde geniet meer van dames dan van padel (<em>Andy &amp; Melisa</em>) Andy van der Meijde is met Melisa’s zoon naar de padel-baan gegaan om lekker te sporten, zo is te zien in *Andy & Melisa. Maar er komt niet veel van het padellen, ze besluiten op een terrasje te gaan zitten en een tosti te bestellen. De heren genieten vooral van het uitzicht, zowel de serveerster als sportende vrouwen vallen in de smaak. “Dit wordt wel mijn vaste stekkie. Echt super hier.” Bekijk de beelden van Andy & Melisa hieronder. Andy & Melisa is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Andy & Melisa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Andy & Melisa: Melisa zet kast in elkaar met Andy’s padelracket Bekijk deze video » Andy van der Meijde gaat kapot in sportschool: ‘Zat tegen kotsen aan’ (Andy & Melisa) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV