Lingo: kandidaat organiseerde een Kerst-bruiloft in september

Lingo: kandidaat organiseerde een Kerst-bruiloft in september

Friday 14 October 2022 om 15:37

In Lingo vertelt een van de kandidaten dat ze helemaal weg is van kerst. Zelfs haar bruiloft was helemaal in de sfeer van Kerst, met kerstversiering en kerstmuziek. De gasten stonden alleen nogal raar te kijken, de trouwerij vond namelijk plaats in september…

Bekijk het fragment van Lingo in de video hieronder.

Lingo is elke werkdag om 19.00 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Lingo terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Lingo</em>: kandidaat organiseerde een Kerst-bruiloft in september In Lingo vertelt een van de kandidaten dat ze helemaal weg is van kerst. Zelfs haar bruiloft was helemaal in de sfeer van Kerst, met kerstversiering en kerstmuziek. De gasten stonden alleen nogal raar te kijken, de trouwerij vond namelijk plaats in september… Bekijk het fragment van Lingo in de video hieronder. Lingo is elke werkdag om 19.00 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Lingo terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Lingo: kandidaten hebben door snor met zoenen last van ‘klittenband-effect’ Bekijk deze video » Zien: welke BN'er wilde een trio met Jan Versteegh? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's