Zien: Denise van B&B Vol Liefde zet Spaanse bed & breakfast te koop

Zien: Denise van B&B Vol Liefde zet Spaanse bed & breakfast te koop

Vrijdag 14 oktober 2022 om 15:52

Even geleden zocht Denise in het programma B&B Vol Liefde een man om bij haar in te trekken in een bed & breakfast in Spanje. Maar inmiddels hangt er een te koop-bord voor de deur. Denise heeft namelijk ‘met dubbele gevoelens’ besloten om Alpujarra Secret te verlaten en ergens anders weer een nieuw project op te starten. “Wat een avontuur was dit”, aldus Denise. Ruim 5,5 jaar geleden verhuisde ze naar Spanje om het project voor haar oom op te zetten. In een video maakt Denise niet alleen de verkoop bekend, maar laat ze ook het hele complex zien.

Bekijk de video met een rondleiding door de B&B van Denise hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Denise van <em>B&amp;B Vol Liefde</em> zet Spaanse bed &amp; breakfast te koop Even geleden zocht Denise in het programma B&B Vol Liefde een man om bij haar in te trekken in een bed & breakfast in Spanje. Maar inmiddels hangt er een te koop-bord voor de deur. Denise heeft namelijk ‘met dubbele gevoelens’ besloten om Alpujarra Secret te verlaten en ergens anders weer een nieuw project op te starten. “Wat een avontuur was dit”, aldus Denise. Ruim 5,5 jaar geleden verhuisde ze naar Spanje om het project voor haar oom op te zetten. In een video maakt Denise niet alleen de verkoop bekend, maar laat ze ook het hele complex zien. Bekijk de video met een rondleiding door de B&B van Denise hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws gemist? Denise maakt gehakt van producent B&B Vol Liefde (video) Bekijk deze video » ZIEN: Denise (B&B Vol Liefde) maakt zichzelf compleet belachelijk in videoboodschap Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's