Villa Oranje seizoen 2 vanaf 21 oktober bij Videoland: bekijk de trailer

Villa Oranje seizoen 2 vanaf 21 oktober bij Videoland: bekijk de trailer

Friday 14 October 2022 om 17:50

Binnenkort kun je bij Videoland kijken naar het tweede seizoen van Villa Oranje. Hierin komen de kampioenen van ’88 langs, Ronald Koeman, Hans van Breukelen, Wim Kieft en Jan Wouters. Samen met Frank Evenblij en Wesley Sneijder blikken ze terug met allerlei verhalen en ze kijken vooruit naar het WK in Qatar. En natuurlijk wordt er ook lol getrapt…

Villa Oranje is vanaf 21 oktober te zien bij Videoland. In de video hieronder kun je de trailer voor het tweede seizoen van Villa Oranje bekijken.

<em>Villa Oranje</em> seizoen 2 vanaf 21 oktober bij Videoland: bekijk de trailer Binnenkort kun je bij Videoland kijken naar het tweede seizoen van Villa Oranje. Hierin komen de kampioenen van ’88 langs, Ronald Koeman, Hans van Breukelen, Wim Kieft en Jan Wouters. Samen met Frank Evenblij en Wesley Sneijder blikken ze terug met allerlei verhalen en ze kijken vooruit naar het WK in Qatar. En natuurlijk wordt er ook lol getrapt… Villa Oranje is vanaf 21 oktober te zien bij Videoland. In de video hieronder kun je de trailer voor het tweede seizoen van Villa Oranje bekijken. Andy van der Meijde flirt met Fajah Lourens: "Ik eet je op" (Andy vs. Wesley) Bekijk deze video » Burak Yilmaz haalt uit naar media: "Beschamende onwaarheden over mij opgeschreven" Bekijk deze video »
Trailer :
Villa Oranje seizoen 2 vanaf 21 oktober bij Videoland: bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's