De Luizenmoeder - aflevering 9 gemist?

De Luizenmoeder - aflevering 9 gemist?

De Luizenmoeder - aflevering 9 Aflevering 9/9. Komische serie (2019). Juf Helma neemt afscheid van De Klimop. Er wordt een groot feest voor haar georganiseerd, waarvoor Nancy en Hannah de leiding hebben. De Cito-resultaten houden de ouders van groep 8 bezig, terwijl de ouders van groep 4 betwijfelen of De Klimop wel de juiste school is voor hun kinderen.
Uitzending

Uitzending van De luizenmoeder gemist? Aflevering 9/9. Komische serie (2019). Juf Helma neemt afscheid van De Klimop. Er wordt een groot feest voor haar georganiseerd, waarvoor Nancy en Hannah de leiding hebben. De Cito-resultaten houden de ouders van groep 8 bezig, terwijl de ouders van groep 4 betwijfelen of De Klimop wel de juiste school is voor hun kinderen. Bekijk deze aflevering van De luizenmoeder hier terug.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Luizenmoeder - aflevering 9 of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: feest, school, groep 8, cito, afscheid, resultaten, helma, nancy, serie, luizenmoeder, kinderen, ouders, juf, de luizenmoeder, juf helma, de klimop

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.