HLF8 gemist? Bert van der Veer pleit voor Het Perfecte Plaatje Senior (video)

HLF8 gemist? Bert van der Veer pleit voor Het Perfecte Plaatje Senior (video)

Vrijdag 14 oktober 2022 om 21:04

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 14 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Bert van der Veer wil niet mee doen aan een regulier seizoen van Het Perfecte Plaatje, maar wél aan een 'aangepaste seniorenversie'. In HLF8 vertelt hij: 'En dan met mensen als Philip Freriks en Loretta Schrijver. Mensen van boven de zestig.' Of het programma er gaat komen is nog maar de vraag. Voorlopig kunnen we in ieder geval genieten van het huidige seizoen van Het Perfecte Plaatje.

Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje is vanaf woensdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

<em>HLF8</em> gemist? Bert van der Veer pleit voor <em>Het Perfecte Plaatje Senior</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 14 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Bert van der Veer wil niet mee doen aan een regulier seizoen van Het Perfecte Plaatje, maar wél aan een 'aangepaste seniorenversie'. In HLF8 vertelt hij: 'En dan met mensen als Philip Freriks en Loretta Schrijver. Mensen van boven de zestig.' Of het programma er gaat komen is nog maar de vraag. Voorlopig kunnen we in ieder geval genieten van het huidige seizoen van Het Perfecte Plaatje. Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje is vanaf woensdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's