Veronica Offside gemist? Xess Xava treedt in voetsporen Wesley Sneijder

Veronica Offside gemist? Xess Xava treedt in voetsporen Wesley Sneijder

Vrijdag 14 oktober 2022 om 23:07

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Offside</em> gemist? <em>Xess Xava</em> treedt in voetsporen <em>Wesley Sneijder</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Het zoontje van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen zit voortaan op voetbal. De kleine Xess Xava treedt hiermee in de voetsporen van papa Wesley: "Hij vindt het geweldig, dat is toch het allermooiste wat er is." Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Het zoontje van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen zit voortaan op voetbal. De kleine Xess Xava treedt hiermee in de voetsporen van papa Wesley: "Hij vindt het geweldig, dat is toch het allermooiste wat er is."

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's