Zien: trailer seizoen 2 van Het Mysterieuze Benedict Genootschap (Disney+)

Zien: trailer seizoen 2 van Het Mysterieuze Benedict Genootschap (Disney+)

Zaterdag 15 oktober 2022 om 12:32

Zien: trailer seizoen 2 van <em>Het Mysterieuze Benedict Genootschap</em> (Disney+) Het Mysterieuze Benedict Genootschap is een Amerikaanse tv-serie over mysterie-avonturen, gebaseerd op de kinderboeken van Trenton Lee Stewart. In de serie speelt Tony Hale de rol van Mr. Benedict, die vier kinderen verzamelt om een wereldwijde noodsituatie te stoppen. Het spectaculaire tweede seizoen van Het Mysterieuze Benedict Genootschap is vanaf 26 oktober te streamen op Disney+. Bekijk de trailer van Het Mysterieuze Benedict Genootschap hierboven. Het tweede seizoen van de serie is vanaf 26 oktober te zien op Disney+. Eric de Munck sloopt nieuwe Hocus Pocus film: "Waarom zou ik er tijd aan verdoen?" Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Tales of the Jedi, vanaf 26 oktober op Disney+ Bekijk deze video » Nieuwe hitserie The Bear maakt ook in Nederland de tongen los (video) Bekijk deze video »
Serie :
Zien: trailer seizoen 2 van Het Mysterieuze Benedict Genootschap (Disney+)

Het Mysterieuze Benedict Genootschap is een Amerikaanse tv-serie over mysterie-avonturen, gebaseerd op de kinderboeken van Trenton Lee Stewart. In de serie speelt Tony Hale de rol van Mr. Benedict, die vier kinderen verzamelt om een wereldwijde noodsituatie te stoppen. Het spectaculaire tweede seizoen van Het Mysterieuze Benedict Genootschap is vanaf 26 oktober te streamen op Disney+.

Bekijk de trailer van Het Mysterieuze Benedict Genootschap hierboven. Het tweede seizoen van de serie is vanaf 26 oktober te zien op Disney+.

Actuele video's

Meer actuele video's