College Tour gemist? Bekijk hier de hele uitzending

College Tour gemist? Bekijk hier de hele uitzending

College Tour gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond gaat het nieuwe seizoen van College Tour van start op NPO 2. Twan Huys interviewt samen met een zaal vol studenten grote namen uit binnen- en buitenland. In de eerste aflevering is sprintlegende Usain Bolt te gast. Alle fragmenten uit deze uitzending Usain Bolt zondag in College Tour: ‘Blijf weg van social media’ Bekijk deze video » Eerste beelden: Usain Bolt in College Tour over voetbal en ontspanning Bekijk deze video » College Tour gemist? Usain Bolt schrikt van vraag uit het publiek Bekijk deze video » Dafne Schippers over Usain Bolt: "Alles wat niet goud is, verliest 'ie" (College Tour) Bekijk deze video » College Tour gemist? Bolt over Ruud van Nistelrooij: "Heb je z'n nummer?" Bekijk deze video » College Tour gemist? Usain Bolt over verliezen: "Daar moet je mee om leren gaan" Bekijk deze video » Olympische SpelenGeen mens liep ooit sneller dan Usain Bolt. De Jamaicaanse sprintlegende won op drie opeenvolgende Olympische Spelen op drie verschillende sprintonderdelen een gouden medaille: in Beijing (2008), Londen (2012) en Rio de Janeiro (2016) was Bolt de snelste op de 100 en 200 meter, en met de Jamaicaanse ploeg ook op de 4x100 meter estafette. Volle stadionsIn 2017 ging Bolt met sportpensioen, maar nog altijd zijn de wereldrecords op die afstanden in zijn handen. De door doping geteisterde atletieksport kon nog maar weinig mensen boeien - tot Bolt op het toneel verscheen, en de stadions voor hem vol liepen. De 'fastest man alive' is te gast. Sinds zijn sprintpensioen heeft Bolt ook andere activiteiten ontplooit, zoals de jacht op een profvoetbalcarrière. Bekijk ook Eva Jinek ontmoet Usain Bolt: "Ik had meer kunnen bereiken" (video) Bekijk deze video » Usain Bolt openhartig bij Jinek: "Ik kan niet naar atletiek kijken, want ik mis het te veel" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zondag 16 oktober 2022 om 21:07

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van College Tour van start op NPO 2. Twan Huys interviewt samen met een zaal vol studenten grote namen uit binnen- en buitenland. In de eerste aflevering is sprintlegende Usain Bolt te gast.

Olympische Spelen
Geen mens liep ooit sneller dan Usain Bolt. De Jamaicaanse sprintlegende won op drie opeenvolgende Olympische Spelen op drie verschillende sprintonderdelen een gouden medaille: in Beijing (2008), Londen (2012) en Rio de Janeiro (2016) was Bolt de snelste op de 100 en 200 meter, en met de Jamaicaanse ploeg ook op de 4x100 meter estafette.

Volle stadions
In 2017 ging Bolt met sportpensioen, maar nog altijd zijn de wereldrecords op die afstanden in zijn handen. De door doping geteisterde atletieksport kon nog maar weinig mensen boeien - tot Bolt op het toneel verscheen, en de stadions voor hem vol liepen. De 'fastest man alive' is te gast. Sinds zijn sprintpensioen heeft Bolt ook andere activiteiten ontplooit, zoals de jacht op een profvoetbalcarrière.

Bekijk hier alle video's en artikelen van College Tour

Actuele video's

Meer actuele video's