LEGO Masters: Welk team krijgt die laatste felbegeerde finaleplek? (video)

LEGO Masters: Welk team krijgt die laatste felbegeerde finaleplek? (video)

Sunday 16 October 2022 om 13:42

Het spannende moment in LEGO Masters is eindelijk daar: de finalisten worden bekend gemaakt en al twee teams zijn verzekerd van een plek in de finale. Er zijn slechts drie plekken beschikbaar.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>LEGO Masters</em>: Welk team krijgt die laatste felbegeerde finaleplek? (video) Het spannende moment in LEGO Masters is eindelijk daar: de finalisten worden bekend gemaakt en al twee teams zijn verzekerd van een plek in de finale. Er zijn slechts drie plekken beschikbaar. Tekst gaat verder onder de video. Laatste finaleplekPeter en Tom zijn samen met Sander en Arne al verzekerd van een finaleplek in LEGO Masters. Jaap en Mathijs strijden tegen Stefan en Klaartje voor het laatste plekje in de finale. Wie ó wie kan deze laatste plek veroveren? LEGO Masters is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.
TV :
LEGO Masters: Welk team krijgt die laatste felbegeerde finaleplek? (video)

Laatste finaleplek
Peter en Tom zijn samen met Sander en Arne al verzekerd van een finaleplek in LEGO Masters. Jaap en Mathijs strijden tegen Stefan en Klaartje voor het laatste plekje in de finale. Wie ó wie kan deze laatste plek veroveren?

LEGO Masters is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's