Weet Ik Veel gemist? Monica Geuze en Sergio Vyent hebben het lastig (video)

Weet Ik Veel gemist? Monica Geuze en Sergio Vyent hebben het lastig (video)

Vanavond kun je bij RTL 4 kijken naar een nieuwe aflevering van Weet Ik Veel. Quizmaster Beau van Erven Dorens ontvangt vanavond niemand minder dan First Dates grossiert Sergio Vyent en influencer en presentatrice Monica Geuze.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Weet Ik Veel</em> gemist? <em>Monica Geuze</em> en <em>Sergio Vyent</em> hebben het lastig (video) Vanavond kun je bij RTL 4 kijken naar een nieuwe aflevering van Weet Ik Veel. Quizmaster Beau van Erven Dorens ontvangt vanavond niemand minder dan First Dates grossiert Sergio Vyent en influencer en presentatrice Monica Geuze. Tekst gaat verder onder de video. Weet Ik VeelSergio en Monica banen zich een weg door 50 kennisvragen om uiteindelijk een mooi rapportcijfer te krijgen. De studio is gevuld met leergierige studenten die strijden om de knapste kop van de avond te worden. Het nieuwe seizoen van Weet ik veel is vanaf zondag 4 september om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Weet ik veel terugkijken bij Gids.tv.

Weet Ik Veel
Sergio en Monica banen zich een weg door 50 kennisvragen om uiteindelijk een mooi rapportcijfer te krijgen. De studio is gevuld met leergierige studenten die strijden om de knapste kop van de avond te worden.

Het nieuwe seizoen van Weet ik veel is vanaf zondag 4 september om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Weet ik veel terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's