Zien: nuchtere Tino Martin kan het wél en zingt prachtige versie 'Zeg me dat het niet zo is'

Zien: nuchtere Tino Martin kan het wél en zingt prachtige versie 'Zeg me dat het niet zo is'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 16 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Zien: nuchtere <em>Tino Martin</em> kan het wél en zingt prachtige versie 'Zeg me dat het niet zo is' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 16 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. Zanger Tino Martin is de laatste tijd regelmatig in opspraak gemaakt vanwege zijn dramatische optredens. In overduidelijk benevelde toestand maakte Martin er meer dan eens een zooitje van op het podium, met een stortvloed van reacties als gevolg. Hij is echter een uitstekende zanger. Dat etaleerde Tino Martin zondag nog eens bij Humberto op zondag, waar hij een prachtige versie van 'Zeg me dat het niet zo is' van Frank Boeijen zong. Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: nuchtere Tino Martin kan het wél en zingt prachtige versie 'Zeg me dat het niet zo is'

Zanger Tino Martin is de laatste tijd regelmatig in opspraak gemaakt vanwege zijn dramatische optredens. In overduidelijk benevelde toestand maakte Martin er meer dan eens een zooitje van op het podium, met een stortvloed van reacties als gevolg. Hij is echter een uitstekende zanger. Dat etaleerde Tino Martin zondag nog eens bij Humberto op zondag, waar hij een prachtige versie van 'Zeg me dat het niet zo is' van Frank Boeijen zong.

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's