Tino Martin prijst theatertour aan in Humberto op zondag: 'Verrassende liedjes'

Tino Martin prijst theatertour aan in Humberto op zondag: 'Verrassende liedjes'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 16 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tino Martin</em> prijst theatertour aan in <em>Humberto op zondag</em>: 'Verrassende liedjes' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 16 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. Tino Martin is te gast bij Humberto op zondag om zijn nieuwe theatertournee aan te prijzen. Hij vertelt dat hij regelmatig voor verrassende liedjes uit de Nederlandse muziekgeschiedenis kiest, die mensen wellicht niet van hem verwachten - bijvoorbeeld van Frank Boeijen. Dat doet Tino niet alleen omdat hij het zelf prachtige nummers vindt, maar ook om een eerbetoon te brengen aan Nederlandse muzikale iconen. Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Tino Martin prijst theatertour aan in Humberto op zondag: 'Verrassende liedjes'

Tino Martin is te gast bij Humberto op zondag om zijn nieuwe theatertournee aan te prijzen. Hij vertelt dat hij regelmatig voor verrassende liedjes uit de Nederlandse muziekgeschiedenis kiest, die mensen wellicht niet van hem verwachten - bijvoorbeeld van Frank Boeijen. Dat doet Tino niet alleen omdat hij het zelf prachtige nummers vindt, maar ook om een eerbetoon te brengen aan Nederlandse muzikale iconen.

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV