Humberto op zondag: Israel van Dorsten heeft controle terug dankzij boek over Ruinerwold

Humberto op zondag: Israel van Dorsten heeft controle terug dankzij boek over Ruinerwold

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 16 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto op zondag</em>: Israel van Dorsten heeft controle terug dankzij boek over <em>Ruinerwold</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 16 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. Israel van Dorsten is één van de kinderen van Ruinerwold en heeft met Wij waren, ik ben. Weg uit Ruinerwold een boek geschreven over zijn ervaringen. Aan tafel bij Humberto op zondag vertelt Israel dat hij door het schrijven van dit boek de controle over zijn verleden terug heeft en dat het ook therapeutisch heeft gewerkt, om zijn ervaringen een plek te geven. Daarnaast wil Israel met dit boek handvatten bieden aan hulpverleners. Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto op zondag: Israel van Dorsten heeft controle terug dankzij boek over Ruinerwold

Israel van Dorsten is één van de kinderen van Ruinerwold en heeft met Wij waren, ik ben. Weg uit Ruinerwold een boek geschreven over zijn ervaringen. Aan tafel bij Humberto op zondag vertelt Israel dat hij door het schrijven van dit boek de controle over zijn verleden terug heeft en dat het ook therapeutisch heeft gewerkt, om zijn ervaringen een plek te geven. Daarnaast wil Israel met dit boek handvatten bieden aan hulpverleners.

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's