Video: Bram Endedijk in Khalid & Sophie over zaak Carlo Heuvelman

Video: Bram Endedijk in Khalid & Sophie over zaak Carlo Heuvelman

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Video: Bram Endedijk in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over zaak Carlo Heuvelman Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Vandaag eist het OM tot 10 jaar cel tegen de verdachten die in 2021 de 27-jarige Carlo Heuvelman zwaar mishandeld hebben op Mallorca. Hij overleed 4 dagen later aan zijn verwondingen. Journalist Bram Endedijk heeft de zaak gevolgd en is te gast in Khalid & Sophie. Hij vertelt: 'De rechters lieten ook wel doorschemeren dat ze de verdachten eigenlijk niet geloven.' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Video: Bram Endedijk in Khalid & Sophie over zaak Carlo Heuvelman

Vandaag eist het OM tot 10 jaar cel tegen de verdachten die in 2021 de 27-jarige Carlo Heuvelman zwaar mishandeld hebben op Mallorca. Hij overleed 4 dagen later aan zijn verwondingen. Journalist Bram Endedijk heeft de zaak gevolgd en is te gast in Khalid & Sophie. Hij vertelt: 'De rechters lieten ook wel doorschemeren dat ze de verdachten eigenlijk niet geloven.'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's