Dominee Gremdaat in HLF8 tegen Anouar Diba: 'Homohaat komt bij jou vandaan' (video)

Dominee Gremdaat in HLF8 tegen Anouar Diba: 'Homohaat komt bij jou vandaan' (video)

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van maandag 17 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

In HLF8 ontstond maandag een pittige discussie tussen Dominee Gremdaat en Anouar Diba over de zaak Kokcü, de Feyenoord-speler die weigerde om de One Love-aanvoerdersband te dragen tijdens de wedstrijd van afgelopen weekend.

Lees verder onder de video.

Dominee Gremdaat in <em>HLF8</em> tegen Anouar Diba: 'Homohaat komt bij jou vandaan' (video) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van maandag 17 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. In HLF8 ontstond maandag een pittige discussie tussen Dominee Gremdaat en Anouar Diba over de zaak Kokcü, de Feyenoord-speler die weigerde om de One Love-aanvoerdersband te dragen tijdens de wedstrijd van afgelopen weekend. Lees verder onder de video. HomohaatDominee Gemdaat stelt dat homohaat niet alleen over mensen gaat die homoseksuelen in elkaar slaan, maar ook van de mensen die weigeren om een One Love-band te dragen. 'Homohaat is wijdverbreid.' Dat valt niet goed bij Anouar Diba, voormalig voetballer. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv Wolf in HLF8-studio zorgt voor angstige gezichten: 'Spannend!' (video) Bekijk deze video » René van der Gijp keek naar HLF8: 'Ontzettend gestoord aan Maarten van Rossem' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Homohaat
Dominee Gemdaat stelt dat homohaat niet alleen over mensen gaat die homoseksuelen in elkaar slaan, maar ook van de mensen die weigeren om een One Love-band te dragen. 'Homohaat is wijdverbreid.' Dat valt niet goed bij Anouar Diba, voormalig voetballer.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv


Actuele video's

Meer actuele video's