Veronica Offside over zaak Orkun Kökçü: 'Andere aanvoerder zoeken' (video)

Veronica Offside over zaak Orkun Kökçü: 'Andere aanvoerder zoeken' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Offside</em> over zaak Orkun Kökçü: 'Andere aanvoerder zoeken' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. De Veronica Offside tafel is verdeeld over de zaak Orkun Kökçü. De aanvoerder van Feyenoord weigerde afgelopen weekend de One Love-aanvoerdersband te dragen. Volgens Wim Kieft is het jammer dat hij dat niet heeft gedaan, maar moet er ook wat meer aandacht komen voor de persoonlijke situatie van Kökçü. Ook wordt aan tafel geopperd om een nieuwe aanvoerder te kiezen. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De Veronica Offside tafel is verdeeld over de zaak Orkun Kökçü. De aanvoerder van Feyenoord weigerde afgelopen weekend de One Love-aanvoerdersband te dragen. Volgens Wim Kieft is het jammer dat hij dat niet heeft gedaan, maar moet er ook wat meer aandacht komen voor de persoonlijke situatie van Kökçü. Ook wordt aan tafel geopperd om een nieuwe aanvoerder te kiezen.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's