Veronica Offside: Andy van der Meijde haalt herinneringen op van rokende ploeggenoot

Veronica Offside: Andy van der Meijde haalt herinneringen op van rokende ploeggenoot

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Offside</em>: Andy van der Meijde haalt herinneringen op van rokende ploeggenoot Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Radja Nainggolan is door het Antwerp van trainer Mark van Bommel voor onbepaalde tijd uit de selectie gezet. Op tv-beelden was te zien dat de voormalig Belgisch international zaterdag tijdens de wedstrijd tegen Standard Luik een e-sigaret opstak op de bank. In Veronica Offside wordt er met verbazing gereageerd, maar Andy van der Meijde heeft nog wel een vergelijkbare anekdote. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Radja Nainggolan is door het Antwerp van trainer Mark van Bommel voor onbepaalde tijd uit de selectie gezet. Op tv-beelden was te zien dat de voormalig Belgisch international zaterdag tijdens de wedstrijd tegen Standard Luik een e-sigaret opstak op de bank. In Veronica Offside wordt er met verbazing gereageerd, maar Andy van der Meijde heeft nog wel een vergelijkbare anekdote.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's