Wim Kieft in Veronica Offside:'Het zijn echt zeikerds geworden bij FC Barcelona'

Wim Kieft in Veronica Offside:'Het zijn echt zeikerds geworden bij FC Barcelona'

Maandag 17 oktober 2022 om 22:01

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

Wim Kieft in <em>Veronica Offside</em>:'Het zijn echt zeikerds geworden bij FC Barcelona' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Wim Kieft stoort zich aan FC Barcelona en het gedrag van trainer Xavi. Hij heeft slechtere cijfers dan Ronald Koemen en volgens Kieft bekritiseert hij alle acties van de scheidsrechter. 'Elke keer hetzelfde zeikverhaal, ook over Real Madrid dat wordt bevooroordeeld. Het zijn gewoon echte zeikerds geworden.' Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :

Wim Kieft stoort zich aan FC Barcelona en het gedrag van trainer Xavi. Hij heeft slechtere cijfers dan Ronald Koemen en volgens Kieft bekritiseert hij alle acties van de scheidsrechter. 'Elke keer hetzelfde zeikverhaal, ook over Real Madrid dat wordt bevooroordeeld. Het zijn gewoon echte zeikerds geworden.'

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's