Pep Guardiola en Jürgen Klopp krijgen ervan langs in VI: 'mafketels', 'dwazen' en 'rare gek'

Pep Guardiola en Jürgen Klopp krijgen ervan langs in VI: 'mafketels', 'dwazen' en 'rare gek'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Pep Guardiola</em> en Jürgen Klopp krijgen ervan langs in <em>VI</em>: 'mafketels', 'dwazen' en 'rare gek' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Zondag werd de topper tussen Liverpool en Manchester City gespeeld in de Premier League. Na afloop ging de meeste aandacht misschien wel naar het bizarre gedrag van trainers Pep Guardiola en Jürgen Klopp, die langs de lijn flink tekeergingen. De heren krijgen ervan langs in Vandaag Inside: ze worden omschreven als 'mafketels' en 'dwazen', Klopp is volgens René van der Gijp een 'rare gek' en Johan Derksen vindt dat de heren voor de wedstrijd gecontroleerd moeten worden op doping. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zondag werd de topper tussen Liverpool en Manchester City gespeeld in de Premier League. Na afloop ging de meeste aandacht misschien wel naar het bizarre gedrag van trainers Pep Guardiola en Jürgen Klopp, die langs de lijn flink tekeergingen. De heren krijgen ervan langs in Vandaag Inside: ze worden omschreven als 'mafketels' en 'dwazen', Klopp is volgens René van der Gijp een 'rare gek' en Johan Derksen vindt dat de heren voor de wedstrijd gecontroleerd moeten worden op doping.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's