Don Diablo durfde geen selfie te maken met Beyoncé, Will Smith, Pharrell en anderen

Don Diablo durfde geen selfie te maken met Beyoncé, Will Smith, Pharrell en anderen

Tuesday 18 October 2022 om 10:14

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Don Diablo</em> durfde geen selfie te maken met <em>Beyoncé</em>, Will Smith, Pharrell en anderen Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Arjen Lubach ontvangt dj Don Diablo om vooruit te blikken op het Amsterdam Dance Event, dat komende week in de hoofdstad plaatsvindt. Don Diablo is een wereldster en stond de afgelopen vier jaar in de Top 10 van de lijst met de honderd beste dj's ter wereld. Hij vertelt dat hij zal optreden met een bijzondere show met exclusieve, niet uitgebrachte muziek. Overigens komt Don Diablo ook op bijzondere plekken, zoals in de kleedkamer van zijn vriend Ansel Elgort. Daar kwam de ene na de andere superster binnen: Jamie Foxx, Pharrell Williams, Gwen Stefani, Will Smith en - als klap op de vuurpijl - Beyoncé Knowles. De dj durfde geen selfie te maken... Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Don Diablo durfde geen selfie te maken met Beyoncé, Will Smith, Pharrell en anderen

Arjen Lubach ontvangt dj Don Diablo om vooruit te blikken op het Amsterdam Dance Event, dat komende week in de hoofdstad plaatsvindt. Don Diablo is een wereldster en stond de afgelopen vier jaar in de Top 10 van de lijst met de honderd beste dj's ter wereld. Hij vertelt dat hij zal optreden met een bijzondere show met exclusieve, niet uitgebrachte muziek. Overigens komt Don Diablo ook op bijzondere plekken, zoals in de kleedkamer van zijn vriend Ansel Elgort. Daar kwam de ene na de andere superster binnen: Jamie Foxx, Pharrell Williams, Gwen Stefani, Will Smith en - als klap op de vuurpijl - Beyoncé Knowles. De dj durfde geen selfie te maken...

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's