De Avondshow met Arjen Lubach: 'Orkun Kökçü letterlijk aangewezen persoon voor regenboogband'

De Avondshow met Arjen Lubach: 'Orkun Kökçü letterlijk aangewezen persoon voor regenboogband'

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: 'Orkun Kökçü letterlijk aangewezen persoon voor regenboogband' Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Het was hommeles rond Orkun Kökçü dit weekend. De aanvoerder van Feyenoord weigerde de speciale regenboog-band te dragen, waarmee de voetbalwereld aandacht wil vragen vóór gelijkheid op alle fronten. Vanuit zijn geloof voelde Kökçü zich niet de aangewezen persoon om de band te dragen. Diederik Smit demonstreert in De Avondshow met Arjen Lubach dat Kökçü dat juist wél was, want hij is door trainer Arne Slot letterlijk 'aangewezen' als de nieuwe aanvoerder. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De Avondshow met Arjen Lubach: 'Orkun Kökçü letterlijk aangewezen persoon voor regenboogband'

Het was hommeles rond Orkun Kökçü dit weekend. De aanvoerder van Feyenoord weigerde de speciale regenboog-band te dragen, waarmee de voetbalwereld aandacht wil vragen vóór gelijkheid op alle fronten. Vanuit zijn geloof voelde Kökçü zich niet de aangewezen persoon om de band te dragen. Diederik Smit demonstreert in De Avondshow met Arjen Lubach dat Kökçü dat juist wél was, want hij is door trainer Arne Slot letterlijk 'aangewezen' als de nieuwe aanvoerder.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's