Erik Scherder (neuropsycholoog) in HLF8 over waarom dansen zo goed voor je is

Erik Scherder (neuropsycholoog) in HLF8 over waarom dansen zo goed voor je is

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 18 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Waarom is dansen zo goed voor je? Erik Scherder, hoogleraar neuropsychologie legt het in HLF8 uit aan de hand van plaatjes van het brein. Te gast is ook Johan de Vries, 90 jaar oud, het levende voorbeeld van de positieve effecten van een leven lang 'swingen'. Johan kijkt uit naar het Amsterdam Dance Event (ADE) van Lucas & Steve, ook aanwezig in de studio.

<em>Erik Scherder</em> (neuropsycholoog) in <em>HLF8</em> over waarom dansen zo goed voor je is Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 18 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Waarom is dansen zo goed voor je? Erik Scherder, hoogleraar neuropsychologie legt het in HLF8 uit aan de hand van plaatjes van het brein. Te gast is ook Johan de Vries, 90 jaar oud, het levende voorbeeld van de positieve effecten van een leven lang 'swingen'. Johan kijkt uit naar het Amsterdam Dance Event (ADE) van Lucas & Steve, ook aanwezig in de studio. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's