Glennis Grace gaf duw in gezicht Jumbo-medewerker: 'Ik kreeg een black-out'

Glennis Grace gaf duw in gezicht Jumbo-medewerker: 'Ik kreeg een black-out'

Woensdag 19 oktober 2022 om 08:17

Glennis Grace leek er alles aan te doen de schuld bij het personeel van de Jumbo in Amsterdam neer te leggen, waar het beruchte 'mishandeling-incident' zich afspeelde. Volgens de zangeres was haar zoon gewond geraakt door toedoen van een medewerker en ze wilde weten of ze dat normaal vonden. Toen de Jumbo-werknemers begonnen te lachen kreeg Grace naar eigen zeggen 'een black-out' en duwde ze één van hen in het gezicht.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Glennis Grace</em> gaf duw in gezicht Jumbo-medewerker: 'Ik kreeg een black-out' Glennis Grace leek er alles aan te doen de schuld bij het personeel van de Jumbo in Amsterdam neer te leggen, waar het beruchte 'mishandeling-incident' zich afspeelde. Volgens de zangeres was haar zoon gewond geraakt door toedoen van een medewerker en ze wilde weten of ze dat normaal vonden. Toen de Jumbo-werknemers begonnen te lachen kreeg Grace naar eigen zeggen 'een black-out' en duwde ze één van hen in het gezicht. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. MelodramaGrace vertelt het verhaal als één of ander slap Hollywood-melodrama: "Ik wil mijn zoon en ik wil hier weg. Op dat moment zie ik mijn zoon, en ik roep hem. En hij luisterde ook... gelukkig. Maar op dat moment ontstaat er paniek tussen de werknemers. Toen ben ik eigenlijk alleen maar gaan zoeken naar Thony." Grace geeft toe dat er vervolgens een vechtpartij is ontstaan, waarin heel veel mensen 'achter elkaar aan het rennen' waren. Stellig: "Ik heb niet met iemand gevochten." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Glennis Grace gaf duw in gezicht Jumbo-medewerker: 'Ik kreeg een black-out'

Melodrama
Grace vertelt het verhaal als één of ander slap Hollywood-melodrama: "Ik wil mijn zoon en ik wil hier weg. Op dat moment zie ik mijn zoon, en ik roep hem. En hij luisterde ook... gelukkig. Maar op dat moment ontstaat er paniek tussen de werknemers. Toen ben ik eigenlijk alleen maar gaan zoeken naar Thony." Grace geeft toe dat er vervolgens een vechtpartij is ontstaan, waarin heel veel mensen 'achter elkaar aan het rennen' waren. Stellig: "Ik heb niet met iemand gevochten."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's