Jinek: 'Schorsing Thierry Baudet is heel erg bijzonder'

Jinek: 'Schorsing Thierry Baudet is heel erg bijzonder'

Woensdag 19 oktober 2022 om 08:35

Parlementair verslaggever Wouter de Winther besprak dinsdagavond bij Jinek de schorsing van Thierry Baudet in de Tweede Kamer: 'Dat is heel erg bijzonder. Je ziet ook wel dat er grote frustratie is bij veel Kamerleden over het feit dat Baudet zich toch op een andere manier opstelt als Kamerlid dan van de rest wordt geacht.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Jinek: 'Schorsing <em>Thierry Baudet</em> is heel erg bijzonder' Parlementair verslaggever Wouter de Winther besprak dinsdagavond bij Jinek de schorsing van Thierry Baudet in de Tweede Kamer: 'Dat is heel erg bijzonder. Je ziet ook wel dat er grote frustratie is bij veel Kamerleden over het feit dat Baudet zich toch op een andere manier opstelt als Kamerlid dan van de rest wordt geacht.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jinek: 'Schorsing Thierry Baudet is heel erg bijzonder'

Actuele video's

Meer actuele video's