Samenvatting WTCR race 2 Marokko: Nick Catsburg crasht, eerste punten Tom Coronel

Samenvatting WTCR race 2 Marokko: Nick Catsburg crasht, eerste punten Tom Coronel

Samenvatting <em>WTCR</em> race 2 Marokko: Nick Catsburg crasht, eerste punten Tom Coronel De tweede WTCR-race van dit weekend is teleurstellend afgelopen voor Nick Catsburg. De Nederlander begon de race vanaf pole en reed onbedreigd aan de leiding, maar door een technisch mankement crashte de Nederlander vanuit het niets en zag een eventuele zege in rook opgaan. Winst voor TarquiniDoor het uitvallen van Catsburg wist Traquini de leiding in de wedstrijd te pakken, die de titelverdediger vervolgens niet meer afgaf. Zo werd de tweede race van dit weekend hierdoor gewonnen door Tarquini. Jean-Karl Vernay werd tweede, Yann Ehrlacher derde. Lees ook: WTCR 2019 live op tv Eerste punten CoronelTom Coronel pakte zijn eerste punten van dit seizoen door als veertiende te eindigen, nadat hij op mooie wijze zijn Seat uit de muur had weten te houden na een tik van achteren. Niels Langeveld viel met een achttiende positie buiten de punten. Op zondag 19.15 uur wordt WTCR race 3 verreden in Marrakesh. Je kunt alle samenvattingen van de WTCR terugkijken bij Gids.tv. Samenvatting WTCR race 1 Marokko: Nick Catsburg in de punten, Tom Coronel valt uit Bekijk deze video »
Sport :
Samenvatting WTCR race 2 Marokko: Nick Catsburg crasht, eerste punten Tom Coronel

De tweede WTCR-race van dit weekend is teleurstellend afgelopen voor Nick Catsburg. De Nederlander begon de race vanaf pole en reed onbedreigd aan de leiding, maar door een technisch mankement crashte de Nederlander vanuit het niets en zag een eventuele zege in rook opgaan.

Winst voor Tarquini
Door het uitvallen van Catsburg wist Traquini de leiding in de wedstrijd te pakken, die de titelverdediger vervolgens niet meer afgaf. Zo werd de tweede race van dit weekend hierdoor gewonnen door Tarquini. Jean-Karl Vernay werd tweede, Yann Ehrlacher derde.

Lees ook: WTCR 2019 live op tv

Eerste punten Coronel
Tom Coronel pakte zijn eerste punten van dit seizoen door als veertiende te eindigen, nadat hij op mooie wijze zijn Seat uit de muur had weten te houden na een tik van achteren. Niels Langeveld viel met een achttiende positie buiten de punten.

Op zondag 19.15 uur wordt WTCR race 3 verreden in Marrakesh. Je kunt alle samenvattingen van de WTCR terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting WTCR race 2 Marokko: Nick Catsburg crasht, eerste punten Tom Coronel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV