Eddy Zoëy gaat langs bij een LFPZ-tbs-kliniek: "Dit is serious shit, jongens"

Eddy Zoëy gaat langs bij een LFPZ-tbs-kliniek: "Dit is serious shit, jongens"

Woensdag 19 oktober 2022 om 15:30

Eddy Zoëy gaat deze week inside bij de Langdurige Forensisch Psychiatrische Zorg (LFPZ) kliniek van de Pompestichting. Hier verblijven mensen die in een tbs-kliniek niet behandelbaar bleken en nu nog een te groot gevaar vormen om terug te keren in de maatschappij. Eddy is erg onder de indruk van wat hij in deze kliniek aantreft, bekijk een fragment hieronder.

Five Days Inside is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv.

Eddy Zoëy gaat langs bij een <em>LFPZ-tbs-kliniek</em>: &quot;Dit is serious shit, jongens&quot; Eddy Zoëy gaat deze week inside bij de Langdurige Forensisch Psychiatrische Zorg (LFPZ) kliniek van de Pompestichting. Hier verblijven mensen die in een tbs-kliniek niet behandelbaar bleken en nu nog een te groot gevaar vormen om terug te keren in de maatschappij. Eddy is erg onder de indruk van wat hij in deze kliniek aantreft, bekijk een fragment hieronder. Five Days Inside is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Five Days Inside: aangeslagen Geraldine in grootste vrouwengevangenis van Nederland Bekijk deze video » Five Days Inside: Geraldine Kemper vuurt torpedo af op onderzeeboot Bekijk deze video »
TV :
Eddy Zoëy gaat langs bij een LFPZ-tbs-kliniek: "Dit is serious shit, jongens"

Actuele video's

Meer actuele video's