William Rutten over de pareltjes van Het Perfecte Plaatje: "Hij komt nu met een boek!"

William Rutten over de pareltjes van Het Perfecte Plaatje: "Hij komt nu met een boek!"

Fotograaf William Rutten vertelt bij Shownieuws over het nieuwe seizoen Het Perfecte Plaatje, dat vanavond weer op de tv is. In de tweede aflevering zien we hoe deelneemster Tina de Bruin ruziet met haar model. Zal ze het net zo ver schoppen als Patrick Martens, de winnaar van 2021 en Humberto Tan, de winnaar van het allereerste seizoen? William Rutten adoreert Humberto: "Hij komt nu met een tentoonstelling en een boek." Bekijk de Shownieuws-video hieronder.

Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje begint 12 oktober. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

<em>William Rutten</em> over de pareltjes van <em>Het Perfecte Plaatje</em>: &quot;Hij komt nu met een boek!&quot; Fotograaf William Rutten vertelt bij Shownieuws over het nieuwe seizoen Het Perfecte Plaatje, dat vanavond weer op de tv is. In de tweede aflevering zien we hoe deelneemster Tina de Bruin ruziet met haar model. Zal ze het net zo ver schoppen als Patrick Martens, de winnaar van 2021 en Humberto Tan, de winnaar van het allereerste seizoen? William Rutten adoreert Humberto: "Hij komt nu met een tentoonstelling en een boek." Bekijk de Shownieuws-video hieronder. Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje begint 12 oktober. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: emotionele Maik de Boer over bespuging in eigen buurtsupermarkt Bekijk deze video » Tina de Bruin en haar gefrustreerde model: "Ik ben er klaar mee!" (Het Perfecte Plaatje) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's