De Luizenmoeder aflevering 9 gemist: Anton en juf Ank worden héél intiem

De Luizenmoeder aflevering 9 gemist: Anton en juf Ank worden héél intiem

De Luizenmoeder aflevering 9 gemist: Anton en juf Ank worden héél intiem Voor alle aanwezigen was het afscheid van juf Helma een avond om niet snel te vergeten. Voor Anton en juf Ank komt daar nog wat bij... De seksuele spanning die al een tijdje tussen hen heerste komt er vol overtuiging uit. De Luizenmoeder is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van De Luizenmoeder terugkijken bij Gids.tv. De Luizenmoeder aflevering 9 gemist: optreden voor afzwaaiende juf Helma Bekijk deze video »
TV

Voor alle aanwezigen was het afscheid van juf Helma een avond om niet snel te vergeten. Voor Anton en juf Ank komt daar nog wat bij... De seksuele spanning die al een tijdje tussen hen heerste komt er vol overtuiging uit.

De Luizenmoeder is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van De Luizenmoeder terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Luizenmoeder aflevering 9 gemist: Anton en juf Ank worden héél intiem of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: afscheid, tv-serie, gemist, npo, helma, serie, zondag, spanning, luizenmoeder, juf, npo 3, avrotros, avond, juf ank, de luizenmoeder, juf helma, terugkijken, de klimop, intiem

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.