Five Days Inside: Kees vertelt heftig verhaal over misbruikverleden

Five Days Inside: Kees vertelt heftig verhaal over misbruikverleden

Donderdag 20 oktober 2022 om 11:15

In Five Days Inside vertelt Kees een heftig verhaal. Hij zit in een LFPZ-kliniek, Langdurige Forensisch Psychiatrische Zorg, Eddy Zoëy vraagt hem waar het vroeger bij hem mis is gegaan. De ouders van Kees waren strenggelovig en lieten hem op jonge leeftijd seksueel misbruiken. Hij is misbruikt door zijn vader, moeder en vrienden, en werd ook bijna doodgeslagen door zijn vader. Zijn wens is dat hij ooit begeleid kan wonen.

Bekijk het fragment van Five Days Inside hieronder.

Five Days Inside is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Five Days Inside</em>: Kees vertelt heftig verhaal over misbruikverleden In Five Days Inside vertelt Kees een heftig verhaal. Hij zit in een LFPZ-kliniek, Langdurige Forensisch Psychiatrische Zorg, Eddy Zoëy vraagt hem waar het vroeger bij hem mis is gegaan. De ouders van Kees waren strenggelovig en lieten hem op jonge leeftijd seksueel misbruiken. Hij is misbruikt door zijn vader, moeder en vrienden, en werd ook bijna doodgeslagen door zijn vader. Zijn wens is dat hij ooit begeleid kan wonen. Bekijk het fragment van Five Days Inside hieronder. Five Days Inside is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv. Five Days Inside: Geraldine Kemper vuurt torpedo af op onderzeeboot Bekijk deze video » Eddy Zoëy gaat langs bij een LFPZ-tbs-kliniek: "Dit is serious shit, jongens" Bekijk deze video »
TV :
Five Days Inside: Kees vertelt heftig verhaal over misbruikverleden

Actuele video's

Meer actuele video's