Koen Kardashian clean en gelukkig op première docu André Hazes: ‘Ik heb levenslang’

Koen Kardashian clean en gelukkig op première docu André Hazes: ‘Ik heb levenslang’

Koen Kardashian stond woensdag clean op de rode loper van de première van de documentaire van André Hazes. De influencer voelt zich nu sterk en is gelukkig, vorig jaar bezocht hij nog een afkickkliniek. “Ik heb gewoon levenslang een verslaving, dat hou je voor je hele leven. Daar leer je op een gegeven moment mee omgaan, door vallen en opstaan.”

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Koen Kardashian</em> clean en gelukkig op première docu André Hazes: ‘Ik heb levenslang’ Koen Kardashian stond woensdag clean op de rode loper van de première van de documentaire van André Hazes. De influencer voelt zich nu sterk en is gelukkig, vorig jaar bezocht hij nog een afkickkliniek. “Ik heb gewoon levenslang een verslaving, dat hou je voor je hele leven. Daar leer je op een gegeven moment mee omgaan, door vallen en opstaan.” Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's