Bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen Bij Ons Op Het Kamp

Bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen Bij Ons Op Het Kamp

Bij Ons Op Het Kamp start vanavond met een gloednieuw seizoen. In deze RTL 5-realityserie zien we de bruisende wereld van woonwagenbewoners. Bekijk de eerste beelden van aflevering 1 hieronder.

Gucci
We kunnen vanavond zien dat de 'superdeals' op het strand worden gescoord. Een Dior riem en een Gucci riem voor tien euro per stuk! Ontmoet in de video hieronder Antonio en Frans, het nieuwe koppel in het nieuwe seizoen van Bij Ons Op Het Kamp.

Bij Ons Op Het Kamp is vanaf donderdag 20 oktober elke donderdag om 20:30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt vanaf dan Bij Ons Op Het Kamp terugkijken via Gids.tv.

Bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen <em>Bij Ons Op Het Kamp</em> Bij Ons Op Het Kamp start vanavond met een gloednieuw seizoen. In deze RTL 5-realityserie zien we de bruisende wereld van woonwagenbewoners. Bekijk de eerste beelden van aflevering 1 hieronder. GucciWe kunnen vanavond zien dat de 'superdeals' op het strand worden gescoord. Een Dior riem en een Gucci riem voor tien euro per stuk! Ontmoet in de video hieronder Antonio en Frans, het nieuwe koppel in het nieuwe seizoen van Bij Ons Op Het Kamp. Bij Ons Op Het Kamp is vanaf donderdag 20 oktober elke donderdag om 20:30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt vanaf dan Bij Ons Op Het Kamp terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Eerste beelden van nieuw seizoen Bij Ons Op Het Kamp: vanaf 20 oktober bij RTL 5 Bekijk deze video » Luie Devrim Aslan krijgt de volle laag in Expeditie Robinson: 'Je doet geen kut!' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV